Vacature: Fysiotherapeut ZZP Capelle aan den IJssel

LevelFT is aan het groeien, daarom zijn we opzoek naar een ambitieuze Fysiotherapeut om ons team te komen versterken.

nghia-le-v3dokm1nqcs-unsplash

|Het is onze missie om mensen de juiste tools te geven waarmee ze dagelijks goede keuzes weten te maken en met een |gerust hart kunnen genieten van de dingen die ze leuk vinden.

Over LevelFT

Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Ieder mens is anders, ieder lichaam is anders. Wat de één energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Bij level weten we wetenschap en praktijk naadloos met elkaar te versmelten. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen van onze klanten te verwezenlijken en hun bewegen, eetpatroon en mindset te optimaliseren. Het is onze missie om mensen de tools te geven, waarmee ze de juiste keuzes weten te maken in het dagelijks leven en met een gerust hart kunnen genieten van de dingen die ze leuk vinden.

Waar zijn we naar opzoek?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en bekwame fysiotherapeut. Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van screening en intake gesprekken en het opstellen van behandelplannen voor patiënten met verschillende aandoeningen, het implementeren en indien nodig wijzigen van behandelplannen, het nauwkeurig bijhouden van de voortgang van de patiënt, het geven van voorlichting en advies aan patiënten en hun families, het samenwerken met andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg om integrale zorg te garanderen en up-to-date blijven met het huidige onderzoek en technieken in de fysiotherapie en daarbuiten.

Kwalificaties

  • Een diploma in fysiotherapie
  • Affiniteit met Fitness, personal training en groepstraining 
  • Registratie bij KNGF of  keurmerkfysiotherapie 
  • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
  • Vermogen om zelfstandig en als onderdeel van een team te werken
  • Vermogen om zich aan nieuwe situaties aan te passen en snel te leren

Type baan:

ZZP Parttimebaan met optie tot doorgroeien naar fulltime baan. Mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een personal trainer en personal group trainer naast je fysiotherapie baan.

Locatie:

Meeuwensingel 101, 2903 TE Capelle aan den IJssel. Je kan voor de deur parkeren metro op 600 meter loopafstand en fiets kan binnen staan.

 Hoe te solliciteren: 

Stuur je CV en begeleidende motivatiebrief direct op via het sollicitatieformulier op deze pagina of neem contact met ons op via info@levelpt.nl. Vermeld in je motivatiebrief je ervaringen binnen de fysiotherapie en eventueel binnen de fitness. En beantwoord de vraag: Wat betekent fysiotherapie voor jou en wat is je meerwaarde naar de patiënt?

Bedrijfscultuur:

Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen te verwezenlijken. Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Iedereen heeft een ander doel in het leven. Wat de een energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Level FT ondersteunt haar patiënten bij het vinden van de juiste weg. 

In onze fysiotherapie praktijk hechten we veel waarde aan een patiëntgerichte benadering, communicatie en teamwerk. We doen er alles aan om onze patiënten zorg van de hoogste kwaliteit te bieden en een positieve en ondersteunende werkomgeving voor ons personeel te garanderen.

Herken jij jezelf hierin of ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via info@levelpt.nl