iStock-1334653700

Over de praktijk

Bij Level geloven wij in anders denken en doen. Met behulp van onze diverse, beproefde technieken en persoonlijke aanpak slagen we erin uitdagingen te verwezenlijken en jouw bewegen, eetpatroon en mindset te optimaliseren. Kom vooral langs in onze kleinschalige sportschool in Capelle aan den IJssel.

De juiste weg

Ieder mens is anders. Ieder lichaam is anders. Iedereen heeft een ander doel in het leven. Deze aspecten maken het pad naar het persoonlijke streven daarom divers en uitdagend. Wat de een energie geeft, kan voor de ander averechts werken. Level PT ondersteunt jou bij het vinden van de juiste weg. 

We verlichten de pijn en zoeken naar de oorzaak

Onze fysiotherapeuten behandelen met name rug- en nekklachten, maar ook voor knie-, enkel- en long COVID klachten kun je bij ons terecht. We passen hierbij behandelmethodes toe die in wetenschappelijk onderzoek als beste naar voren zijn gekomen en behandelmethodes die zich in de praktijk hebben bewezen.

Al tijdens het eerste consult proberen we de pijn te verlichten en zoeken we naar de oorzaak van de blessure. In 80 procent van de gevallen ligt deze niet daar waar de pijn zich bevindt, maar elders in het lichaam. Om de oorzaak te vinden passen we doorgaans Mylogenics toe. Hier lees je meer over deze effectieve behandelmethode. Ook geven we je passende oefeningen mee voor thuis.

Onze achtergrond in personal training, leefstijlcoaching en vitaliteitscoaching werkt door in onze manier van behandelen. Hierdoor kijken we niet alleen naar de klacht, maar ook naar jou als persoon. Vaak combineren we deze specialisaties, als we merken dat je daar baat bij hebt.

Farell-modified

Farell Biekman

Fysiotherapeut

Gefascineerd door het menselijk lichaam en door de uniciteit ervan. Wil mensen helpen om meer uit het leven te halen.

BIG-nummer: 19924595004

Afbeelding1

Jeroen Eppenga

Fysiotherapeut

Met een brede achtergrond in de sport erop gefocust het beste uit mijn patiënten te krijgen.

BIG-nummer: 59931582604

Wij denken dat onze resultaten je zullen overtuigen en dat deze investering in jezelf het zeker waard is: voor nu en in de toekomst.

level-fysio-over-ons

Zo snel mogelijk een goed resultaat

Om je écht goed te kunnen behandelen, bevragen we je eerst uitgebreid over je klachten en wensen en doen we een aantal tests. Daarna volgt de behandeling. Als er een reden is om in jouw traject af te wijken van de geijkte behandelprotocollen, dan doen we dat met overtuiging. Het gaat erom dat je de therapie krijgt die bij jouw klacht en herstelvermogen past. Als de behandeling sneller kan, dan slaan we een paar stappen over, maar als het langer duurt is dat ook goed. We gaan voor een optimaal eindresultaat. Dat staat voorop.

Fysiofitness

Na het behandeltraject hoeft ons contact niet te eindigen. Je kunt wekelijks bij ons blijven terugkomen voor fysiofitness (personal group training of personal training). Door regelmatig te bewegen onder begeleiding van de fysio, voorkom je dat klachten terugkomen en blijf je fit.   

Geholpen worden door een van onze specialisten?