“Een blessure is niet altijd een stap terug.”

Fysiotherapie
Capelle aan den IJssel

Heb je moeite met traplopen? Is een korte wandeling al pijnlijk? Kun je door een blessure je favoriete sport niet meer beoefenen? Blijf er niet mee rondlopen, maar ga naar een fysiotherapeut. Deze helpt je om je kwaliteit van leven te verbeteren. Voor een fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel ben je bij Level FT aan het goede adres. Van ouderen tot topsporters: wij zijn er voor iedereen.

Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel

De fysiotherapeuten van Level Fysiotherapie Capelle aan den IJssel willen jou inspireren en laten zien dat een blessure niet altijd een stap terug is. Samen met de fysiotherapeut ga je aan de slag om beter uit de behandeling te komen dan de situatie van voor de blessure. 

Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter. Bij de fysiotherapeut leer je beter bewegen en optimaliseer je je houding. Dit bereik je onder andere door te bewegen onder begeleiding van de fysiotherapeut volgens een individueel schema. Tijdens de behandeling evalueer je regelmatig en wordt het schema indien nodig aangepast.

“Ervaar de vertrouwde, persoonlijke sfeer van onze studio in Capelle aan den IJssel”

Meer resultaat dankzij persoonlijke benadering

Wij adviseren, behandelen en begeleiden jou, zodat jij weer kan doen wat voor jou belangrijk is. Wij helpen je graag aan een snelle progressie en richten ons tegelijkertijd op permanent herstel. Wat wij het belangrijkst vinden van fysiotherapeutische behandelingen is verbetering. Liever vandaag, dan morgen. Centraal in onze werkwijze staat dat we proberen de behoefte(n) en wens(en) van iedereen waarmee we samenwerken te begrijpen. Dit zul je duidelijk merken als je gaat bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut van LevelFysiotherapie Capelle aan den IJssel.  

Een persoonlijke benadering leidt tot meer resultaat. Wij verbinden mensen met de oplossingen die ze nodig hebben en voorzien ze van individuele plannen op basis van beproefde behandelmethodes en onderzoeken. Door met een fysiotherapeut te werken die de unieke uitdagingen van ieder persoon begrijpt, zijn betere, snellere resultaten mogelijk, evenals een verminderd risico op toekomstige klachten.

Specialisaties combineren

Als Fysiotherapie Capelle aan den IJssel slaan we de brug tussen traditionele revalidatie en (prestatie)training of terugkeer naar activiteit. Een ander groot voordeel van Level FT is dat we naast fysiotherapie zijn gespecialiseerd in personal training, leefstijlcoaching en vitaliteitscoaching.

Hierdoor kijken we veel breder dan de klacht alleen en kunnen we je wellicht beter helpen door andere specialisaties te combineren met fysiotherapie. Ook als je in Rotterdam of een andere plaats in de regio woont is de fysiotherapeut van Level Fysiotherapie Capelle aan den IJssel dus de moeite waard om te bezoeken. 

Level FT afbeeldingen kwart cirkels 2

Geholpen worden door een van onze specialisten?