Vergoeding fysiotherapie: fysiotherapie voor iedereen!

Als je met fysiotherapie gaat starten, ben je misschien benieuwd of je in aanmerking komt voor een vergoeding fysiotherapie. Als je dit zelf moet betalen, kan dit namelijk aardig in de kosten oplopen. Wij leggen uit hoe dit werkt bij Level!

vergoeding fysiotherapie schouder level

Neem contact op

Waarom fysiotherapie?

Veel mensen hebben er last van, een bepaalde beweging niet kunnen maken, een blessure of een ongeluk waardoor je jezelf niet fijn voelt als je beweegt. Een dergelijke blessure of pijnpunt kan ook je dagelijkse leven beïnvloeden! Het bezoeken van een fysiotherapeut is dan een goed idee. De fysiotherapeut behandelt mensen die zich moeilijk kunnen bewegen door bijvoorbeeld een verkeerde houding of een blessure. De fysiotherapeut helpt jou door een reeks behandelingen en kan er zo voor zorgen dat de pijn minder wordt en dat je lichaam beter kan functioneren. Voor fysiotherapie ben je ook bij Level aan het goede adres!  Level helpt jou bij jouw blessure en is er voor iedereen. Van jong tot oud en zelfs voor topsporters, de fysiotherapeuten van Level helpen jou weer flexibel worden.

Vergoeding fysiotherapie: hoe werkt dit?

Wanneer je fysiotherapie moet gaan volgen, zul je waarschijnlijk ook nadenken over de kosten die hieraan verbonden zijn. Hoe werkt dit en kun je een vergoeding fysiotherapie krijgen, zijn vragen die je misschien hebt. Fysiotherapie zit voor een deel in het basispakket van je zorgverzekering. Echter zijn er wel regels verbonden aan hetgeen je daadwerkelijk vergoed krijgt. Dit ligt bijvoorbeeld aan je leeftijd en de reden van de fysiotherapie. Mocht er niet genoeg in je basispakket zitten, is er altijd de mogelijkheid om aanvullend te verzekeren. Meer informatie over fysiotherapie in het basispakket vindt je hier!

Vergoeding fysiotherapie bij Level

Misschien vraag je jezelf af hoe een vergoeding fysiotherapie bij Level werkt! Door de Rijksoverheid is bepaalt dat jongeren tot 18 jaar de eerste 9 behandeling van de fysiotherapeut vergoed krijgen. Ook voor jongeren met een chronische aandoening is er een vergoeding fysiotherapie waar ze recht op hebben. Daar lees je hier meer over. Level in Capelle aan den IJssel heeft een contract met de meeste zorgverzekeraars. Echter zijn er wel een paar uitzonderingen, namelijk CZ (CZ en CZ Direct), Ohra en Nationale Nederlanden. Wanneer jouw zorgverzekeraar een contract heeft bij Level, worden je kosten volledig vergoed als je verzekerd bent. Als wij geen contract hebben met jouw verzekeraar, zijn er wel kosten aan verbonden. Meer informatie over de kosten vindt je hier!

vergoeding fysiotherapie knie level

Neem contact op

Over Level

Het motto van Level is om anders te denken en anders te doen. Door een persoonlijke aanpak en diverse technieken kunnen we iedere klant zo persoonlijk mogelijk helpen! Iedereen is namelijk anders en heeft andere punten om aan te werken en dat is waar Level naar kijkt.

Level staat bekend om zijn:

  • Persoonlijke behandeling
  • Individuele sessies
  • Up-to-date kennis
  • In praktijk bewezen technieken

Heb jij ergens last van en kun je wel een bezoekje aan de fysiotherapeut gebruiken? Twijfel niet langer en maak direct een afspraak! Level heet jou van harte welkom in de praktijk in Capelle aan den IJssel voor personal training, fysiotherapie en vitaliteit coaching! Tot ziens bij Level!

"Goed en professioneel geholpen toen ik met long COVID startte bij Farell..."

Linda Verkuil