Leefstijl fysiotherapie en training – een groot cadeau voor jezelf

Ook je leven weer op de rails krijgen en je gezondheid prioriteit nummer één maken? Leefstijl fysiotherapie en training is er voor iedereen die zijn conditie weer terug wil krijgen. Leefstijl coaching is echter zoveel meer dan alleen sporten. Je voelt je fitter en leert wat je beter wel en niet kunt eten. Fysiotherapie brengt je weer in beweging. En we durven te wedden dat het ook een positief effect op je mentale staat zal hebben!

Leefstijl fysiotherapie en training trainen LevelFysiotherapie.jpg

Neem contact op

Voor wie is leefstijl fysiotherapie & training bedoeld?

Herken je jezelf hierin: Je rookt en/of drinkt (te) veel alcohol en/of eet ongezond en/of beweegt te weinig en/of slaapt slecht. Kortom: je doet precies die dingen die voor een ongezond lichaam zorgen en ze brengen je in een steeds dieper dal. Je voelt je slechter over jezelf. En misschien weet je donders goed waar het aan ligt en heb je net even wat extra begeleiding nodig om je leefstijl aan te pakken. Of misschien heb je te weinig kennis en wordt het tijd om bij te leren. Level FT is er voor jou!

Leefstijl fysiotherapie en training en het waarom

Je bent nu op een punt aanbeland dat je voor de keuze staat: je neerleggen bij hoe je je voelt, of door de zure appel heen bijten en je stinkende best gaan doen. Aangeleerd gedrag weer afleren is namelijk niet altijd een pretje. Als je een concreet doel voor ogen hebt met leefstijl fysiotherapie en training moet je er dus wel wat voor over hebben. Het veranderen van oud gedrag is nou eenmaal niet altijd makkelijk. Anders zouden er op deze wereld alleen maar fitte en gelukkige mensen rondlopen.

Je doet – net als alle anderen – waarschijnlijk al je hele leven lang hetzelfde. Het zit in je ritme en in je doen en laten. Toch kun je veranderen. Als je serieus wilt en gemotiveerd bent. Je moet dingen willen laten en willen leren. Daar kan Level Fysiotherapie je bij helpen. En dat is fijn, want zo sta je er niet helemaal alleen voor. Wij bieden niet alleen kennis en begeleiding, maar vormen ook die spreekwoordelijke stok achter je deur om door te blijven zetten als het even moeilijk wordt.

Leefstijl fysiotherapie en training – de nulmeting

Om een begin met leefstijl fysiotherapie en training te maken beginnen we bij nu. Het maakt ons niet uit wat er in jouw verleden gezorgd heeft voor hoe je er nu aan toe bent. Wij kijken vooruit en willen je helpen aan: gezonder, fysiek en mentaal sterker en gelukkiger! Daarom starten we altijd met een nulmeting. Die geeft inzicht in je huidige staat. Daarbij bepaal je je doel. Door een doel vast te leggen werk je concreet aan het bereiken van een resultaat. In kleine stapjes komt dat einddoel steeds dichterbij.

Leefstijl fysiotherapie en training – programma en betrokkenen

Afhankelijk van jouw doel wordt er een programma voor je samengesteld. Dit leefstijl fysiotherapie en training programma bestaat deels uit fysieke begeleiding en deels uit online begeleiding. Deze digitale begeleiding betekent dat je altijd en overal toegang hebt en dat kan handig zijn als je net even een zwak moment hebt. Hulp is dan altijd dichtbij en voorkomt dat je terugvalt in oude patronen.

Die begeleiding bestaat overigens uit meerdere disciplines. Wij geloven dat de juiste expertise ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bij Level Fysiotherapie leefstijl coaching houdt dit in dat we niet alleen fysiotherapeuten in dienst hebben, maar ook diëtisten, personal trainers en coaches aan je koppelen. Zo word je op alle mogelijke vlakken ondersteund in je proces. Je krijgt leefstijl adviezen, werkt ook thuis aan je opdrachten en met voortgangsmetingen houd je je einddoel altijd scherp in het vizier.

Leefstijl fysiotherapie en training schouder LevelFysiotherapie

Neem contact op

Meer informatie over leefstijl fysiotherapie & training

Ben je nieuwsgierig geworden naar life coaching en wil je meer weten? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor onze speciale leefstijl fysiotherapie en training.

Bel direct met 06 - 23 31 45 56 of maak online de eerste afspraak. Je kunt ook een e-mail naar info@levelpt.nl sturen.

Samen zorgen we ervoor dat dit het beste cadeau wordt dat je jezelf in dit leven kunt geven!

"Goed en professioneel geholpen toen ik met long COVID startte bij Farell..."

Linda Verkuil