Fysiotherapeut Capelle a/d IJssel brengt het lichaam weer in beweging

Wanneer het lichaam even niet meer doet wat je wilt kun je bij fysiotherapeut Capelle aan den IJssel terecht om het weer beter te laten functioneren. Het kan je op elke leeftijd gebeuren en je hoeft er niet eens een intensieve of gevaarlijke sport voor te doen. Iedereen kan wel eens bij de fysiotherapeut terechtkomen als klachten opvallen of het dagelijks leven sterk beïnvloeden.

Het belangrijkste is die drempel over te stappen, want vaak wacht je langer dan verstandig is. De fysio kan sneller effect hebben bij een vroeger bezoek en helpt je je lichaam vanaf dat moment goed te onderhouden.

Trainers Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel

Neem contact op

Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel en soorten behandelingen

De drie pijlers bij fysiotherapeut Capelle aan den IJssel zijn:

  • Fysiotherapie met een op maat gemaakt behandelplan
  • Mylogenics met spieroefeningen om de oorzaak van pijn weg te nemen
  • Medical taping met speciale tape om een behandeling aan te vullen en nog sneller een positief effect te behalen

Bij elke soort behandeling wordt van te voren eerst samen met je getest waar het probleem zich voordoet. Jij geeft de klachten, beperkingen of pijnen aan en waar je die precies voelt. De fysiotherapeut onderzoekt aan de hand van jouw verhaal met kleine opdrachten waar de echte oorzaak zit. Aan de hand van het precies kunnen lokaliseren van het probleem kan daarna voor een behandeling gekozen worden.

Ook fysiofitness bij deze fysio in Capelle

Maar bij fysio Capelle kan meer dan alleen fysiotherapie, Mylogenics en medical taping. Level FT biedt namelijk veel meer begeleiding voor het lichaam aan. Zo kun je er groepslessen fysiofitness volgen. Deze vorm van fitness is ideaal voor mensen die een blessure gehad hebben en weer willen gaan sporten. Het werkt ook goed als je lang inactief geweest bent en extra begeleiding wilt bij het fitnessen. De aanwezige fysiotherapeut let namelijk op je houding en hoe je de oefeningen uitvoert. Zo kun je geen verkeerde houding aanleren of foute bewegingen maken.

Fysiofitness bij fysiotherapeut Capelle aan den IJssel kan zelfs op individuele basis. Je krijgt dan een privé-sessie met de personal trainer of fysio en vooral bij onzekerheid over je lichaamsbewegingen kan dit enorm helpen.

Een extra waardevolle service van Level FT is de variant PT, oftewel personal training en lifestyle coaching. Dit omvat veel meer dan alleen het weer goed leren bewegen van elk lichaamsdeel. Bij Personal training en lifestyle coaching wordt eigenlijk je hele leven onder de loep genomen. Alles wat je doet of laat beïnvloedt jouw lichaam. Van wat er in je koelkast ligt tot hoe vol je agenda is. Na een nulmeting stelt je coach een allesomvattend plan op en samen ga je aan de slag. Dit is een cadeau dat iedereen zichzelf op een bepaald moment in het leven zou moeten gunnen.

Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel en bijzondere openingstijden

Wanneer je druk met je werk of je gezin bent is er niet altijd veel tijd of aandacht voor het goed onderhouden van je lijf. Je blijft langer rondlopen met vage klachten en pas als ze erger worden of niet vanzelf over gaan stap je naar de fysio. Het fijne van fysiotherapeut Capelle aan den IJssel is dat er zo’n ruime openingstijden zijn dat je altijd wel een moment in je drukke agenda kunt vinden om naar de Meeuwensingel te gaan.

Op doordeweekse dagen gaan de deuren om 9 uur ’s ochtends open en de laatste fysiotherapeut sluit de locatie pas om 21uur.

Schouder Fysiotherapeut Capelle aan den IJssel

Neem contact op

Je lichaam beter laten functioneren met behulp van fysio Capelle

Geraakt door de bevlogenheid en betrokkenheid van onze fysio experts? Neem dan contact op met Level fysiotherapeut Capelle aan den IJssel. Je kunt een bezoek brengen aan de Meeuwensingel 101 voor een afspraak, maar je kunt ook bellen met 06 - 23 31 45 56.

Op het contactformulier op de website kun je je persoonlijke gegevens invullen en je klachten met ons delen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een intake in te plannen en vervolgens een behandelplan met je af te stemmen. Zelfs bij long Covid kunnen onze fysiotherapeuten iets voor je betekenen. Vraag naar de speciale behandelingen!Samen gaan we voor het weer beter of gewoon goed functioneren van jouw lichaam.

"Goed en professioneel geholpen toen ik met long COVID startte bij Farell..."

Linda Verkuil